KOSÁR

A kosár üres

Burger Menü

Termékkategóriák

Minden egy helyen

Árszűrő

Ár
Ft Ft 
632G12-3

Makita 18V 3,0Ah Li-ion akkumulátor BL1830B

15 551 Ft
db
Leírás
A könnyûsúlyú nehézsúly 
A 18V-os Lítium-ion akkumulátor legfõbb elõnye a súly-teljesítmény aránya. Ez a Makita legjobb professzionális Lítium-Ion akkumulátora és a piac egyik legjobb választása. 
Egy forradalmi akkumulátor technológia 
Az egyedülálló hatékonyságnak és a könnyû súlynak köszönhetõen a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezetõ szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó. Mérnöki kiválóság, részletekig kiterjedõ minõség jellemzi az új lítiumion akkumulátorokat, melyet minden Makita terméktõl elvárhat. A hosszabb-tartós használatot biztosító lítiumion akkumulátorok 40%-al könnyebbek, mint a hasonló Ni-MH akkumulátorok. Olyan magas energiasûrûségû technológia jellemez minden lítiumion akkumulátort, ami 430%-al nagyobb hatékonyságot eredményez a hagyományos Ni-Cd akkumulátorokkal szemben. A fejlesztéseknek köszönhetõen az akkumulátor élettartama is jelentõsen megnõtt, akár egy hosszabb használaton kívüli idõszak után is képes ugyan azt a hatékonyságot biztosítani. 
Könnyûsúly és összetettség 

A lítiumion akkuk és a hagyományos Ni-MH vagy Ni-Cd akkumulátorok közt legszembetûnõbb a súlykülönbség, ami két tényezõnek köszönhetõ: az anyagok összetételének és a mûszaki sajátosságoknak. 
Egy lítiumion akkumulátoron belül az energiát a lítium ionok mozgásukon keresztül tárolják. Az atom elemei közül a Lítiumnak van a harmadik legkisebb tömege, ezáltal jelentõs súlymegtakarítást eredményez a nehezebb fémeket használókkal szemben. A Li-Ion energiasûrûsége kétszerese a szabványos Ni-Cd-nak, ezért kevesebb cellára van szüksége a megfelelõ feszültség eléréséhez, ebbõl kifolyólag ez a súlymegtakarítás garantált. 
Nagyobb erõ, kisebb súly 
A súlymegtakarítás azt jelenti, hogy a Makita egy 18V-os akkumulátor hatékonyságát lehet elérni egy 12V-os akkumulátor súlyának a megfelelõjébõl. 
Hosszabb élettartam, megbízható mûködés 

A lecsökkentett súly nyilvánvaló hatásokat eredményez a felhasználók számára. Egy Li-Ion akkumulátorral mûködõ gép csökkenteni fogja az eszköz összsúlyát - pozitív hatást gyakorolva a felhasználó biztonságára és hatékonyságára. Az akkumulátort úgy alakították ki, hogy a géppel való összeillesztést egy vékony csúsztatható befogadófej biztosítja, mely maximális biztonságot nyújt. 
Optimális töltési folyamat 
Néhány feltöltési folyamat segít az akkumulátor élettartamának megnövelésében és ugyanakkor a hatékonyság megtartásában. Az optimális töltési folyamatnak köszönhetõen a Makita 430%-al több munkaidõt tudhat magáénak minden Li-Ion akkumulátor esetében. Ez az egyedülálló rendszer a beépített chip-nek köszönhetõen lehetõvé teszi a kétoldali információcserét az akkumulátor és a töltõ között. Ezen kétoldali kommunikáción keresztül a töltõ felismerni az akkumulátort, visszahívja és elemezi a korábbi töltési eredményeket. Az akkumulátor mûszaki állapotának figyelembe vételével történik a töltés - egy új vagy újszerû akkumulátor esetében gyorsabb, egy használtabb akkumulátor esetében pedig az akkumulátor élettartamának növelése érdekében lassabb feltöltési sebességgel. A töltõ az elemzés következtében a legoptimálisabb feltöltést fogja alkalmazni a folyamat alatt. A Makita töltõ egy optimális hõmérsékletre hûti az akkumulátort a feltöltés 22 perces ideje alatt, amit hozzájárul az akkumulátor 430%-al hosszabb munkaidõ eléréséhez. 

TERMÉK PARAMÉTEREI

Cikkszám:
632G12-3