A Kolmer Rögzítéstechnika Kft. szerviz szolgáltatása kiemelkedik a web áruházak által kínált szerviz szolgáltatások sorából.

Anyavállalatunk jóvoltából az általunk forgalmazott géptípusokat saját szervizünkben javítjuk, legyen szó garanciális vagy garancián túli javításról.

  4 fő kiválóan képzett és rutinos szakember foglalkozik folyamatosan a szervizünkbe bejuttatott gépek javításával. A mindennap rendelkezésre álló alkatrész raktárkészlet nagysága, mintegy 25 ezer tételből áll. Ez lehetővé teszi azt, hogy munkatársaink a lehető leggyorsabban, szakszerűen és gyári alkatrészekkel javítsák meg vásárlóink gépeit, berendezéseit. Természetesen alkatrész vásárlás kapcsán is szívesen állunk az Önök rendelkezésére.


Helyben végzett Garanciális szerviz szolgáltatásunk az alábbi márkákra vonatkozik:

 

  akkus és elektromos szerszámok, kerti gépek

 akkus és elektromos szerszámok

  kerti gépek

 

 

gépek országos garanciális szervíze : VERES-M Kft. 1141. Budapest, Cserebogár u.43.

                  Tel.: +36-1/2222-045, +36-30/9415-716

 


Garancia időn túli helybeni javítást az alábbi márkákra vállalunk:

 

  akkus és elektromos szerszámok

  akkus és elektromos szerszámok

  akkus és elektromos szerszámok, kerti gépek

 kompresszorok

 hőlégfúvók


 porszívók

 

  akkus és elektromos szerszámok

 


Természetesen ezen márkák garancia időn belüli javítása esetén is készségesen segítünk vásárlóinknak abban, hogy a meghibásodott gép minél előbb a garanciális szervízbe jusson.

Szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdéseit várjuk a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 76 504-124-es telefonszámon.